onze missie - crazy about chocolate, serious about people

We werken elke dag heel hard om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken. Alles wat we doen, doen we vanuit onze missie. Die bestaat uit drie delen.

Crazy about chocolate

Wij zijn gek op chocolade. We willen de allerlekkerste chocolade maken van de beste verse cacao, zonder nare bijsmaak. Wij zien cacao niet als commodity van de world stock market. Daarvoor houden we er simpelweg te veel van.

6-repen-incl-pecan-kokos_21832552176_o

Daarom kopen we onze cacao rechtstreeks in bij de boerencoöperaties in Ghana en Ivoorkust waar we een langetermijnrelatie mee hebben. Een belangrijke stap richting 100% slaafvrije chocolade.

Verder kopen we onze ingrediënten waar mogelijk Fairtrade-gecertificeerd in en doen we ons best om op alle vlakken een stap vooruit te gaan.

Serious about people

We zijn behoorlijk serieus als het om mensen gaat. Maar we nemen onszelf vooral niet te serieus.
boer-en-reepAls het op cacaoboeren aankomt is het voor ons wel menens: we zullen niet rusten voordat iedereen in de chocoladewereld krijgt waar hij recht op heeft.

Zo zijn we bijvoorbeeld ons Bean to Bar project gestart waar een directe handelsrelatie met cacaoboeren centraal staat. Net zo serieus zijn we als het om onze fans, klanten en leveranciers gaat.

Let’s raise the bar!

Wij zijn vastbesloten om chocolade te veranderen. Wij willen laten zien dat het ook anders kan door het goede voorbeeld te geven. We hopen hiermee andere (grotere) chocolademakers en verkopers te inspireren ook hun verantwoordelijkheid te nemen. Alleen zo kunnen we de ongelijk verdeelde chocoladewereld veranderen in een 100% slaafvrije. Want in ons eentje maken we onze chocolade slaafvrij, maar samen maken we álle chocolade 100% slaafvrij. Meer lezen over onze route naar 100% slaafvrije chocolade? Klik dan hier.

illustratie van een hand met Tony's reep

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren