wie zijn wij

Klik op een van de Tony’s voor meer info. Dan weet je tenminste wie je aan de telefoon hebt, wie de wikkel van onze repen ontwerpt of wie er toch die te gekke smaken verzint (dat doen Eva & Fleur dus).

Arjen v H

Arie

Smooth Operator
Op maandag heeft Arie de beste verhalen voor bij het koffiezetapparaat. Over het ritje met een boot door de Amsterdamse grachten, het karaoke zingen in de lokale kroeg of de rijsttafel van vrienden waar hij bij is aangeschoven… Dubbele espresso met een klein beetje melk, alsjeblieft.

Tonys_Chocolonely_Eva_vierkant

Eva

First Lady of Chocolate
Eva droomt van haar eigen huiskamerrestaurant. Zo eentje met ouderwets servies en gezellige bloemetjes op tafel. Mail haar vooral voor reserveringen. Het kan even duren voor je aan tafel kunt, want Eva is altijd druk. Met het organiseren van speurtochten voor haar kinderen bijvoorbeeld.

Marieke

Marieke

Chocolatte
Wist je dat Marieke ooit eens een cursus interieurstyling gedaan heeft? Haar huis ziet er dan ook uit om door een ringetje te halen. Design-stoeltje hier, veldbloemboeketje daar. Als je Marieke ooit blij wilt maken met een bos bloemen moet je op je hoede zijn. Ze houdt van alle bloemen, behalve gele!

Arjen B

Boekie

Cocoa Gadget
Omdat er maar liefst drie Arjens werken bij Tony’s noemen we deze Arjen meestal Boekie. Niet doorverklappen: eigenlijk mogen we dat helemaal niet vertellen. Wist je dat Boekie het hele repertoire van André Hazes uit volle borst mee kan zingen? Ik heeeeeb hier een brief…

Marijntje

Marijntje

Chip
Als er bij Tony’s prijzen uitgereikt zouden worden voor de best verzorgde handen, zou Marijntje zeker in de finale zitten. En dat terwijl ze in het weekeinde vaak de hele diepvries vult met gezonde maaltijden voor haar twee kuikentjes! Wat een supermoeder.

Pascal - Tony's Chocolonely

Pascal

Choco Loco
Pascal is in de avond op haar best, naar eigen zeggen. Misschien dat ze dan thuis voor de spiegel danst, wat in Ivoorkust dé trend is. Of misschien speurt ze naar één of ander bijzonder vakantieadresje. Ze houdt namelijk erg van een chocolaatje op haar kussen. Naar eigen zeggen.

Eva W

Eva W

Chocotof
Eva is de jongste van team Tony’s, maar daar merk je niets van. Ze heeft net haar diploma gehaald in voedingsmiddelentechnologie. Nu is ze volleerd fijnproever en weet alles van smaakwielen, natuurlijke ingrediënten en voedingswaarden. En wist je dat ze met oud & nieuw verkleed ging als Katy Perry?

Tonys_Chocolonely_Maudi_vierkant

Maudi

But Seriously
Je hoeft Maudi niet te vragen wat ze gaat doen in het weekend. In haar agenda staan gemiddeld 1 tot 2 verjaardagen per week! Wanneer ze geen feestvarkens bezoekt is Maudi  aan het sporten of bezoekt ze festivals. En wist je dat ze vloeiend Spaans spreekt? Me gusta mucho el chocolate. ¡Sí Señorita!

Peter - Tony's Chocolonely

Peter

The American Dream
Onze man in Amerika mag dan op het eerste gezicht een beetje een stijve Zeeuw lijken, als de muziek aangaat beginnen de heupen te bewegen en is de dansvloer (of kantoor) gevuld met de beste Latin moves. Mambo Americano!

Carlyn - Tony's Chocolonely

Carlyn

Hostess with the Mostess
Vergis je niet, als het moet vermaakt Carlyn zich prima met een kopje thee op de bank, maar die bank heeft ze dan wel zelf gemaakt. Voor een vijvertje aanleggen of rijden met een vorkheftruck draait ze d’r hand ook niet om maar als ze mag kiezen dan staat ze toch gewoon het liefst op de dansvloer. ¡Arriba!

Henk Jan

Henk Jan

Chief Chocolate Officer
Henk Jan was ooit kalendermodel, maar is hiermee gestopt toen hij de kans kreeg aan de slag te gaan als chief chocolate officer. Hij smeedt plannen om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken en schakelt hier de hulp van alle andere Tony’s bij in.

Paul

Paul

Cocoa Cash
Paul is behalve bonenteller ook volleerd BHV’er. Iedereen kan zich dus veilig voelen in de buurt van Paul. Op de camping bijvoorbeeld, waar Paul in het weekend het liefst vertoeft. Op de camping… lalalalala!

Frans - Tony's Chocolonely

Frans

Bean to Bartender
Frans is met drie dochters Tony’s Lady’s Man. Juichen bij het zwembad, onderhandelen over sperzieboontjes, en hij kan staartjes vlechten als de beste. Maar zo nu en dan pakt hij wel een Belgische wielerklassieker mee met z’n vrienden – het gaat om balans, tenslotte.

Kirsten - Tony's Chocolonely

Kirsten

Sweet Talk
Van Hoofddorp tot Zuid-Amerika, Kirsten komt nogal es ergens. Te voet ook, want ze rent regelmatig kris kras door het Westerpark. Voor de lol! Ja, je moet wat als je bij een chocoladefabriek werkt.

Frits - Tony's Chocolonely

Frits

The Choconator
Je zou het niet zeggen als je hem ziet, maar Frits komt oorspronkelijk uit Nieuwegein. Waarschijnlijk heeft dat wel meegespeeld bij zijn algemene ontwikkeling, Frits is namelijk DE man die je bij een pubquiz in je team moet hebben. En als het toch karaoke wordt, zet dan David Bowie op. Rebel Rebel!

Carline

Carline

People Champion
Wist je dat Carline ooit op de filmset heeft gewerkt als belichter? En stiekem uit het verre oosten komt? Hengelooooo. Inmiddels is ze in Leiden gesetteld met haar vriend en kat Micks en gaat ze binnenkort trouwen. Met haar vriend, niet met de kat (hoewel ze daar ook stapel op is). Mauw!

Ivan

Ivan

Choco on the Go
Vanaf januari begint Ivan al op z’n stoel te wiebelen, loopt hij in de polonaise naar de lunch en neemt hij de telefoon op met ‘alaaf’. Ivan is een rasechte Brabander: dol op carnaval! Maar ook wanneer de verkleedkleding weer verruild is voor een blouse is hij niet te betrappen op een slecht humeur, hoor.

Yvonne - Tony's Chocolonely

Yvonne

Office Goddess
Er staat altijd genoeg op Yvonne d’r lijstje. Zelf curry’s leren maken, of een documentaire; ze zet overal graag haar tanden in. Vraag ’r een moppie jazz op te zetten en voor je het weet is het midden in de nacht! Dig it!

EI5A1834_MARIJN_annebarlinckhoff klein

Marijn

Chocolate explorer
Marijn is een wereldvrouw. Letterlijk. Ze woonde in Engeland, liep de halve marathon van Londen, Parijs én Lissabon (ze traint nu voor Berlijn) en in haar vrije tijd leert ze Hebreeuws. Als er dan nog wat tijd over is reist ze de wereld rond. Naar eigen zeggen is ze wel de slechtste tafelvoetballer van de planeet..

 

 

Freek

Freek

Beancounter
In de zomer is Freek op z’n allerbest. Dan trekt hij namelijk het hele land door om de gaafste festivals te bezoeken. Van Lowlands tot de Zwarte Cross: Freek is van alle markten thuis. Maar ook als de festivaltenten allang zijn afgebroken zoekt hij het avontuur op: met z’n vrouw reist ‘ie de wereld rond.

Sanne

Sanne

Retail Therapist
Als je trekt hebt in iets lekkers moet je bij Sanne zijn. Zij bakt namelijk onwijs lekkere taarten. Als ze niet in de keuken staat is ze aan het hardlopen of maakt ze een verre reis. Zoals naar Zanzibar laatst. Wanneer ze niet aan het werk is traint ze voor een hardloopwedstrijd. En een, twee, drie, vier.

Lean - The Supply Chain Machine

Lean

The Supply Chain Machine
‘Always look on the bright side of life’, vindt Lean. En dat kan in kleine dingen zitten: potjes Risken tot de zon opkomt, biertjes drinken in de kroeg (al dan niet met een pak schuddebuikjes die van hand tot hand gaat).. Ja, onze Lean vermaakt zich wel.

Henriette - Cocoa Calculator

Henriëtte

Cocoa Calculator
Henriëtte moet alles een keer gedaan hebben. Nou ja, ze vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen, zal ze nuanceren. Maar daar horen wel wrakduiken en het beklimmen van de Kilimanjaro bij! Ook op haar bucket list: kamperen op de poolcirkel.

Arjen Klink

Klink

West Coast Wrapper
Klink bedient bij ons vaak de radio. Van ska tot nederhop: alles komt voorbij. Wanneer we het niets vinden krijgt hij dit te horen. Wel heel voorzichtig: Klink heeft de zwarte band in karate. Het schijnt dat hij bakstenen kan doorslaan met één hand. Op kantoor houdt ’ie zich gelukkig in.

hallo