wie zijn wij

Klik op een van de Tony’s voor meer info. Dan weet je tenminste wie je aan de telefoon hebt, wie de wikkel van onze repen ontwerpt of wie er toch die te gekke smaken verzint (dat doen Eva & Marieke dus).

Arjen Klink

Arjen

Karate Creatief
Arjen bedient bij ons vaak de radio. Van ska tot panfluitmuziek: alles komt voorbij. Wanneer we het niets vinden krijgt hij dit te horen. Wel heel voorzichtig: Arjen heeft een zwarte band in karate. Het schijnt dat hij houten plankjes kan doorslaan met één hand. Op kantoor houdt ‘ie zich gelukkig in.

Arjen v H

Arjen

Choco Conch
Op maandag heeft Arie de beste verhalen voor bij het koffiezetapparaat. Over het ritje met een boot door de Amsterdamse grachten, het karaoke zingen in de lokale kroeg of de rijsttafel van vrienden waar hij bij is aangeschoven… Dubbele espresso met een klein beetje melk, alsjeblieft.

Arjen B

Arjen

Mr. Conchiousness
Omdat er maar liefst drie Arjens werken bij Tony’s noemen we deze Arjen meestal Boekie. Niet doorverklappen: eigenlijk mogen we dat helemaal niet vertellen. Wist je dat Boekie het hele repertoire van André Hazes uit volle borst mee kan zingen? Ik heeeeeb hier een brief…

Carline

Carline

Office & People Champion
Wist je dat Carline ooit op de filmset heeft gewerkt als belichter? En stiekem uit het verre oosten komt? Hengelooooo. Inmiddels is ze in Leiden gesetteld met haar vriend en kat Micks en gaat ze binnenkort trouwen. Met haar vriend, niet met de kat (hoewel ze daar ook stapel op is). Mauw!

Eva W

Eva

Chocotof
Eva is de jongste van team Tony’s, maar daar merk je niets van. Ze heeft net haar diploma gehaald in voedingsmiddelentechnologie. Nu is ze volleerd fijnproever en weet alles van smaakwielen, natuurlijke ingrediënten en voedingswaarden. En wist je dat ze met oud & nieuw verkleed ging als Katy Perry?

Tonys_Chocolonely_Eva_vierkant

Eva

Chocoladida
Eva droomt van haar eigen huiskamerrestaurant. Zo eentje met ouderwets servies en gezellige bloemetjes op tafel. Mail haar vooral voor reserveringen. Het kan even duren voor je aan tafel kunt, want Eva is altijd druk. Met het organiseren van speurtochten voor haar kinderen bijvoorbeeld.

Freek

Freek

Beancounter
In de zomer is Freek op z’n allerbest. Dan trekt hij namelijk het hele land door om de gaafste festivals te bezoeken. Van Lowlands tot de Zwarte Cross: Freek is van alle markten thuis. Maar ook als de festivaltenten allang zijn afgebroken zoekt hij het avontuur op: met z’n vrouw reist ‘ie de wereld rond.

Henk Jan

Henk Jan

Chief Chocolate Officer
Henk Jan was ooit kalendermodel, maar is hiermee gestopt toen hij de kans kreeg aan de slag te gaan als chief chocolate officer. Hij smeedt plannen om de chocoladewereld 100% slaafvrij te maken en schakelt hier de hulp van alle andere Tony’s bij in.

Ivan

Ivan

Choco on the Go
Vanaf januari begint Ivan al op z’n stoel te wiebelen, loopt hij in de polonaise naar de lunch en neemt hij de telefoon op met ‘alaaf’. Ivan is een rasechte Brabander: dol op carnaval! Maar ook wanneer de verkleedkleding weer verruild is voor een blouse is hij niet te betrappen op een slecht humeur, hoor.

Marieke

Marieke

Chocolatte
Wist je dat Marieke ooit eens een cursus interieurstyling gedaan heeft? Haar huis ziet er dan ook uit om door een ringetje te halen. Design-stoeltje hier, veldbloemboeketje daar. Als je Marieke ooit blij wilt maken met een bos bloemen moet je op je hoede zijn. Ze houdt van alle bloemen, behalve gele!

EI5A1834_MARIJN_annebarlinckhoff klein

Marijn

Chocolate explorer
Marijn is een wereldvrouw. Letterlijk. Ze woonde in Engeland, liep de halve marathon van Londen, Parijs én Lissabon (ze traint nu voor Berlijn) en in haar vrije tijd leert ze Hebreeuws. Als er dan nog wat tijd over is reist ze de wereld rond. Naar eigen zeggen is ze wel de slechtste tafelvoetballer van de planeet..

 

 

Tonys_Chocolonely_Maudi_vierkant

Maudi

Chocorganisator
Je hoeft Maudi niet te vragen wat ze gaat doen in het weekend. In haar agenda staan gemiddeld 1 tot 2 verjaardagen per week! Wanneer ze geen feestvarkens bezoekt is Maudi  aan het sporten of bezoekt ze festivals. En wist je dat ze vloeiend Spaans spreekt? Me gusta mucho el chocolate. ¡Sí Señorita!

Paul

Paul

Bonenteller
Paul is behalve bonenteller ook volleerd BHV’er. Iedereen kan zich dus veilig voelen in de buurt van Paul. Op de camping bijvoorbeeld, waar Paul in het weekend het liefst vertoeft. Op de camping… lalalalala!

Sanne

Sanne

Retail Therapist
Als je trekt hebt in iets lekkers moet je bij Sanne zijn. Zij bakt namelijk onwijs lekkere taarten. Als ze niet in de keuken staat is ze aan het hardlopen of maakt ze een verre reis. Zoals naar Zanzibar laatst. Wanneer ze niet aan het werk is traint ze voor een hardloopwedstrijd. En een, twee, drie, vier.

hallo