tony’s praatjes

Wat:                 Tony’s Praatjes
Wie:                 Eva, First Lady of Chocolate
Waar:              Tony’s Thuis, Polonceaukade 20
Wanneer:        24 februari, 16.00 – 18.00 (= VOL!)

Let op: de sessie Tony’s Praatjes in februari is helemaal vol. Houd deze pagina in de gaten voor de volgende! 

Tony’s Praatjes
Wij vinden ’t belangrijk dat we ons verhaal delen met al onze chocovrienden, want alleen samen maken we chocolade 100% slaafvrij. Naast dat we ons receptuur voor slaafvrije chocolade hebben vrijgegeven, gaan we nu elke laatste vrijdag van de maand de receptuur van onze eigen Tony’s weggeven. Jullie krijgen dus letterlijk ’n kijkje in onze chocokeuken tijdens de Tony’s Praatjes. Van onze Spice Girl en Bean Counter tot aan onze West Coast Wrapper. Wij inspireren graag anderen, maar willen ook graag geïnspireerd worden. Kritische vragen worden gewaardeerd!

First Lady of Chocolate Eva
We hebben meerdere Eva’s bij Tony’s, maar er is maar één First Lady of Chocolate. Eva heeft de dagelijkse leiding binnen Tony’s en neemt je mee in ’t HR-beleid (is die ‘r eigenlijk wel?) binnen deze snelgroeiende organisatie. Hoe vindt Tony’s de juiste mensen? Ons team staat op nummer 1 en dat heeft er mede voor gezorgd dat we de Great Place to Work-prijs hebben gewonnen. Maar we leggen de lat hoog en we leren ook nog graag van anderen. Dusseh.. wil jij onder ’t genot van een stukje chocolade horen hoe Tony’s haarrr-R aanpakt? Meld je aan voor de 24e en we horen de deurbel zeker.

Programma
16.00 uur            Kom maar binnen
16.30 uur            Eva gaat beginnen
17.30 uur            Borrel en chocolade

Vanaf januari 2017 vinden Tony’s Praatjes maandelijks plaats op de laatste vrijdag van de maand. De tweede sessie op 24 februari is nu VOL. Houd deze pagina in de gaten voor aanmelding van de volgende Tony’s Praatjes in maart.

Aanmelden doe je door ’n email te sturen naar thuis@tonyschocolonely.com met onderwerp: Tony’s Praatjes Februari. Wees er snel bij, want er is plek voor 50 chocovrienden! Zet in je e-mail de volgende gegevens:
–    Je naam
–    Je (mobiele) telefoonnummer waarop je te bereiken bent
–    Je mag natuurlijk iemand meenemen, maar iedereen moet zich afzonderlijk aanmelden.
–    Kom je met collega’s/namens ’n bedrijf? Dan vinden we ’t leuk om te weten van welk bedrijf!

Deelname aan Tony’s Praatjes is gratis!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

hallo